snickersy 3 #1 Публикувано 9 Август, 2012 Здравейте колеги,от 2-3 седмици на колата се появи странен звук, тип-пукане. Забелязах, че се чува, когато купето се разтресе (при завои, когато набивам спирачки малко по-рязко или като минавам от по-висока на по-ниска предавка) Пукането чувам, че идва отпред вляво все едно, че на тенекия удря не знам много е дразнещо. Някакви идеи да дадете какво може да е? Става въпрос за Сивик Д13Б2. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NANI 19 #2 Отговорено 12 Август, 2012 Колега,ако звука наподобява кухо "дрънчене" все едно удряш по метал ,възможно е да е от пружините. Аз имам такъв проблем със задните пружини на англичанката ми-едната е по-мека и понякога,когато подскочи при неравност,или при взимане на завой се чува този звук Същото се получава и от счупени пружини,провери ги може да е от тях. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
snickersy 3 #3 Отговорено 12 Август, 2012 Благодаря ти колега за отзоваването ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #4 Отговорено 13 Август, 2012 И при мен има такива странни звуци понякога, все едно пружината се усуква и в един момент и се освобождава напрежението. Оглеждал съм ги внимателно , но не открих счупвания и т.н.Поне от 2 години ги чувам тия звуци , за сега няма грижи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #5 Отговорено 15 Август, 2012 Биалетки нещо гледахте ли отдоло,тампони на стабилизираща щанга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #6 Отговорено 16 Август, 2012 Като казахте биалетки на стабилизиращата щанга, какви ще препоръчате че на оригиналните цената е 50 долара парчето, което за едно болче с малко гума ми се струва адски много. Гледам по магазините за части масово предлагат TRW и Delfi, като цената им спрямо оригиналните е двойно по ниска. Какви други ще препоръчате, и изобщо заслужава ли си да се купят такива вместо по-скъпите оригинални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове