Marin A. 0 #1 Публикувано 8 Август, 2012 Здравейте. Пиша, защото имам следния проблем със спирачките: днес по едно време като се прибирах го забелязах на едно кръстовище. Натиснах леко педала на спирачките, но потъна изведнъж и не спря. След малко пак ми се наложи да ги ползвам и след като го напомпах 1 път, вторият път хванаха. После точно пред блока пак трябваше да напомпам докато хванат. Скоро не съм правил нищо по колата в смисъл не ми се е налагало и минах преглед преди 2 месеца уж всичко е ОК. Моля ви дайте предложения от какво може да е. Мисля, че не може да е въздух защото не ми се е налагало да правя нещо по спирачките. А също си проверих спирачната течност, всичко е наред няма загуби. Колата ми е Хонда Сичик 5-та генерация хечбег. Ако имате някакви предложения съм готов да ви изслушам ако се окаже нещо, което може да се смени без майстори няма смисъл да я карам напразно. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petjo 0 #2 Отговорено 8 Август, 2012 Спирачна помпа за смяна, ако няма течове някъде.После обезвъздушаване и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове