AeronTM 308 #1 Публикувано 6 Август, 2012 Здравейте. Та проблема ми е следния. Когато си купих колата от автокъщата, човета там ми каза, че запалката неработи. Та се питах някой дали знае от каде мога да я оправя, защото отвреме навреме ми се налага да зареждам гсм. Дане се е прекаснала някоя жичка....несам на ти с кабелите и тока.....все ме удря (това е в кръга на майтапа). Ако някой има идеи може да сподели . Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #2 Отговорено 6 Август, 2012 Ами ако погледнеш под волана в ляво има една сбирщина на бушони с описание кой за какво е - може и да е само изгорял . Ако при замяната му с друг 20А изгори и той - тогава се търси някой , дето "чува" тока - поне да не го бие ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 7 Август, 2012 запалката,мп3-то и часовника са на 1бушон - поне при 5та но отзад има една букса която може да е откопчана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #4 Отговорено 7 Август, 2012 мерси за помоща,днеска се порових и го оправих. Проблема беше един кабел, който небеше свързан както тряба и даваше накъсо и заминаваше и бушона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове