ckadiev 0 #1 Публикувано 6 Август, 2012 (Редактирано) Здравейте,искам да си купя Хонда 4X4 и се спрях на HR-V. Моля ако някой може да ми каже дали са добри или да гледам CR-V.Аз имам Сивик ,но вече мисля да го сменям. Редактирано 6 Август, 2012 от ckadiev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #2 Отговорено 6 Август, 2012 Според мен най-големият въпрос при този избор е - трябва ли ти голям багажник? Ако да, значи ЦРВ. Други разлики са че едните са с 1.6, другите с 2.0 матори... И двете изглеждат доста по-добре ако са фейслифтови, като на такова ХРВ, на мен много ми допада интериора. ЦРВ-то си е пълно дърво отвътре, само като му погледнеш таблото или онази маса за чаши между седалките, или подлакътниците, като едно време в кината... Цените им са еднакви мисля, така че въпрос на личен избор или на попадане на подходящ екземпляр. И двете джипки са готини общо взето. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #3 Отговорено 7 Август, 2012 HRV-то е пълно дърво отвън, прилича ми на недовършен скутер Обаче всичко е ... въпрос на личен избор ... и изобщо не ти трябва моето мнение, дали ми харесва, или не По-важният въпрос е - за какво ще го ползваш (асфалт, офроуд) и какво ще возиш вътре в него?!п.п. В раздел "Технически ..." има подраздел "4х4 ...", прегледай го, ще отговори на всичките ти въпроси, предполагам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове