kilaruna 3 #1 Публикувано 5 Август, 2012 (Редактирано) Имам Хонда Акорд 96г. преди време установих ,че лентовия кабел зад волана ми е прекъснат, сега си взех втора употреба такъв , но ме интересува как точно да го засеча за да не се скъса пак! Благодаря за помощта предварително! Редактирано 5 Август, 2012 от kilaruna Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kilaruna 3 #2 Отговорено 5 Август, 2012 Вече го смених след консултация с Гугал и за сега работи! СРС-а ми свети, но предполагам ,че трябва грешката да се изчисти с компютър!Поне сега ми работи круис-контрола и клаксона. Колкото до лентовият кабел направих така: Звъртях го до край в едната посока и след това до другата преброих оборотите и намерих средата. Оборотите които прави волана са 1.5 оборота в едната страна и също толкова в другата, затова когато сложих "розетката" (лентовият кабел) и намерих средата се уверих ,че ако направя по оборот и половина и в двете посоки няма да има проблем. След това сложих волана, закачих буксите и аербега стегнах и беше време за проба! Надявам се на някои да съм бил полезен! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове