TEHKO 49 #1 Публикувано 1 Август, 2012 добър вечер на помагачите имам проблем отдавна е но днес много се подразних вече сивик 5та хеч ..тъпия шибедах има 3копчета 1отворено, 2само вдигнат, 3затварянетака 1,3 работят горе-долу добре макар че ако не го натискам нагоре като го отварям или затварям ми дере тавана... и така 2копче(само вдигнат) не ми работи ама изоообщо а преди работеше някой да има идеи от какво може да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #2 Отговорено 5 Август, 2012 копчето което е в средата нагаря мн често сменяш го и си ти, според мен, мисля че имам такова ко ти потрябва но на ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 5 Август, 2012 добре ще се провери дали е копчето утре но вчера излезе др проблем шибидаха дере тавана и не иска да се затвори плътно с надигане вече не работи спира на 2пръста от края и това е кажете кое се чупи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #4 Отговорено 7 Август, 2012 проблема не е от копчето утре ще търся по кабелите проблем или в самото моторче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове