Jump to content
MIMO74

Ключе под скоростния лост

Recommended Posts

Здравейте колеги. От две седмици имам Хонда ЦР-В, 2001 г., 147 к.с. Досега се борих със светлините и успях да ги подкарам. Имам потропване отпред, което мисля че е от биалетки или тампони на стабилизиращата щанга. Тъй като не светят всички крушки на панела за управление на климатика днес започнах да разглобявам централната конзола, не я разглобих цялата, че задуха силен вятър. Отдолу под скоростния лост открих едно цк ключе, което е вързано към сноп кабели, на самия пластмасов пръстен на маншона на скоростния лост има предвиден отвор за това ключе, но не беше закачено там. Въпроса ми е за какво може да се използва това ключе и каква функция има? Предварително благодаря на всички. При следващото разглобяване може да го снимам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за тука,но преди доста години имах едно БМВ на,което точно под маншона на скоростния лост имаше цк-ключе ,един вид имобилайзер...... :cool:А на едно Субару пък имах прекъсвач на бензиновата помпа,който взимаше ток от автоматичната антена на радиото и ако радито не работеше-то и колата също......... :lol: :lol: :lol:

Редактирано от nag

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно това се оказа като го включих и взе да мига един допълнително монтиран светодиод и въобще не завъртя при опит за палене.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мимо74 и аз имах тропане от пред в ляво.Първо смених тампоните на стабилизиращата щанга пред блока и малко се оправи не тропаше постоянно но пак потропваше, днес я закарах на канал и видях че тампона на левия носач е разхлабен, стегнах го и тропането изчезна.Дано и при теб се оправи само с това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз смених предните биалетки и тампоните на стабилизиращата щанга и сега няма никакво потропване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...