Scott 1 #1 Публикувано 29 Юли, 2012 Здравейте! С две думи - възможно ли е? и дали си струва? От скоро я имам тази Хонда и онзи ден се пързулнах на една локвичка, та се замислих какво ще е през влажния сезон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #2 Отговорено 12 Август, 2012 Сещам се за компютър АБС помпа разни тръбички нова течност, датчици на всички колела, полуоски и може би още работи. Разправията е голяма, защо не си купи с АБС тая сисема е масова при сивик 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #3 Отговорено 13 Август, 2012 От скоро я имам тази Хонда и онзи ден се пързулнах на една локвичка, та се замислих какво ще е през влажния сезон С добри гуми и натрупан опит няма да чувстваш толкова липсата и. Но наистина е хубаво да я имаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #4 Отговорено 15 Август, 2012 От година и половина имам 6та генерация. Преди 3 месеца разбрах че няма ABS като сменях каре (нямаше датчик ). Спирачките са хубави, а както писа колегата с хубави гуми и като свикнеш, всичко е ОК. И все пак е предимство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове