honda23 1 #1 Публикувано 26 Юли, 2012 Колеги, има ли развитие при тези от вас които се оплакваха от загубата на антифриз.При мен този проблем продължава и като че ли в тези жеги започва да се губи още повече .Ако имате някакви резултати пишете . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dubzilla 0 #2 Отговорено 28 Юли, 2012 Същия проблем и при мен. Honda Civic 1.4is Aerodeck 2000 г. (газ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #3 Отговорено 30 Юли, 2012 Проверете си изпарителя маркучите за течове, вижте дали са зтегнати като хората стягите около маркучите и си сменете антифриза ако скоро са ви слагали газова уредба.Да не се окаже че при слагането на газовата си ви източили почти цялата система! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #4 Отговорено 30 Юли, 2012 Здравейте колеги и моята губеше доста време и какво направих ,при положение че течове ненамерих ,предположих че е гарнитурата на главата претегнах я малко и спря да губи ,не ви карам да го правите ,аз просто имах сички симптоми за гарнитура . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове