Jump to content
Royal

Въпрос за централно

Recommended Posts

Здравейте колеги :) Карам Honda Accord CE7 (еквивалента на ровър 600) и имам гаден проблем. Един имах неблагоразумието да смъкна предното стъкло и да заключа колата, след което да я отключа през отворения джам от щифтчето. Количката ми си помисли че я крада и включи няква заводска аларма, която до ден днешен си свири от време на време. Единственият начин за спиране на досадната аларма (която явно няма деактиватор) е бушона. Махнах бушона обаче се оказа че към този бушон е вързано и централното. Сега съм без централно зарди ш*баната аларма. Има ли възможност да си пусна централното чрез модул отделно вързан, без да слагам бушона?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет "гущере" :D

Имам същия модел акорд, само че преди фейслифта (с различните фарове, решетка, преден капак, броня...) и с 2.0 мотор. На моя имам само инфра червеното дистанционно за отключване/заключване на вратите (макар, че на малките стъкла отзад имам лепенки и "хонда секюрити систем"), досега такъв проблем като твоя не съм имал, но ще се опитам да ти помогна.

Изтегли ТОВА, малко е голямо (50-ина мегабайта), но има всичко за този модел акорд там. ОК, PDF-а е по принцип за моя акорд (преди фейслифта), а твоя е след фейслифта, но това няма особено значение.

Като го дръпнеш има два файла, цъкаш на 62SN700.PDF и след това или директно отиваш на страница 23-282 или си следваш следната процедура: избираш секция "Electric (including SRS)", след това "Keyless Entry System" и започваш да четеш. Описани са всички проблем и изгъзици свързани с алармата, затова ти давам директен линк към менюала, а не да ти говоря, понеже информацията е много...

Успех, дано намериш решение :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...