Royal 5 #1 Публикувано 23 Юли, 2012 Здравейте колеги Карам Honda Accord CE7 (еквивалента на ровър 600) и имам гаден проблем. Един имах неблагоразумието да смъкна предното стъкло и да заключа колата, след което да я отключа през отворения джам от щифтчето. Количката ми си помисли че я крада и включи няква заводска аларма, която до ден днешен си свири от време на време. Единственият начин за спиране на досадната аларма (която явно няма деактиватор) е бушона. Махнах бушона обаче се оказа че към този бушон е вързано и централното. Сега съм без централно зарди ш*баната аларма. Има ли възможност да си пусна централното чрез модул отделно вързан, без да слагам бушона? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 789 #2 Отговорено 25 Юли, 2012 Привет "гущере" Имам същия модел акорд, само че преди фейслифта (с различните фарове, решетка, преден капак, броня...) и с 2.0 мотор. На моя имам само инфра червеното дистанционно за отключване/заключване на вратите (макар, че на малките стъкла отзад имам лепенки и "хонда секюрити систем"), досега такъв проблем като твоя не съм имал, но ще се опитам да ти помогна. Изтегли ТОВА, малко е голямо (50-ина мегабайта), но има всичко за този модел акорд там. ОК, PDF-а е по принцип за моя акорд (преди фейслифта), а твоя е след фейслифта, но това няма особено значение. Като го дръпнеш има два файла, цъкаш на 62SN700.PDF и след това или директно отиваш на страница 23-282 или си следваш следната процедура: избираш секция "Electric (including SRS)", след това "Keyless Entry System" и започваш да четеш. Описани са всички проблем и изгъзици свързани с алармата, затова ти давам директен линк към менюала, а не да ти говоря, понеже информацията е много... Успех, дано намериш решение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове