Jump to content
perfect99

Загуба на мощност-Акорд 98 2.0 ТД

Recommended Posts

Здрвейте.Проблем при мен е,че ми светна лампата SRS.Паралелно с това,колата ми изгуби мощност.Искам да попитам възможно ли е 2-рото да следва от 1-вото,или ако горивния филтър е за смяна(мисля че това е една от възможните причини за загубата на мощност) ще ми го отчете ли като грешка на SRS.С 2 думи-свързани ли са 2те неща Благодаря Ви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са свързани!Кога има "загуба на мощност"? ;) Повече информация - повече отговори... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са свързани!Кога има "загуба на мощност"? ;) Повече информация - повече отговори... :)

Ами проблема е като цяло,че колата ми не е мощна колкото беше.Примерно при 3000 оборота на 2ра колата ми развиваше около 60-65км а сега около 35..Карал съм с 200 а сега едва до 130 и с родилни мъки малко повече..Дано ме разбираш и Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти не буксува съединителя? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти не буксува съединителя? :rolleyes:

Реших проблема колеги!Оказа се,че маркуча за турбото който е към колектора,е бил спукан.Отидох до Водните съединения-65 лева за нов и колата ми отново лети :) Благодаря Ви за съветите!
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

...Примерно при 3000 оборота на 2ра колата ми развиваше около 60-65км а сега около 35..

Това е единия от малкото проблеми на мотора, ма тва цитираното ако ми обясниш как точно става - еднакви обороти, различни км/ч.?!? Редактирано от Sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Примерно при 3000 оборота на 2ра колата ми развиваше около 60-65км а сега около 35..

Това е единия от малкото проблеми на мотора, ма тва цитираното ако ми обясниш как точно става - еднакви обороти, различни км/ч.?!?

Ами точно така!Не разбирам кое ти е странно..мощността ми беше спаднала и за това така се получава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Да ти е спаднала, колко да ти е спаднала тая мощност? :lol: Това, дето съм ти цитирал няма как да стане на теория от "спаднала" мощност, щото при еднакви обороти на двигателя, показанието на километропоказателя е ЕДНАКВО!При положение, че не буксува съединителя, разбира се, ма който може разбира, който не може - пише странни работи и после се чуди що никой не може да отговори... :P

Редактирано от Sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, дето съм ти цитирал няма как да стане на теория

Мани теорията, то и на практика няма как да стане. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...