honda7 3 #1 Публикувано 6 Юли, 2012 Трябват ми означенията за размера на джантите за сивик 99 3 врати хетчбек. В момента съм с 14 ,4 болта това е което знам.но има едни хубавички на които продавача им е написал означенията,но не им разбирам.Немога да си позволя да слагам фланци да правя и т.н.Джантите се продават в момента и затова ми трябва да знам какъв размер ми пасва.Дйантите идват от от пежо 206. 6JX15 H2 X-ET 1, 1 T6 68165,PCD 108/P15,SL 957 129A, Dot-E, 8 AL Si 7 Mg, 98 97. това е написано на джантите.4 болта са.Ако сте наясно дали пасват и кой размер е за мен моля драснете нещо.Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1562 #2 Отговорено 6 Юли, 2012 (Редактирано) От Пежо не стават.Ето тукhttp://www.alloywheels.com/Fitment_Guideможеш да провериш и от кои други коли стават.п.п. Къде живееш в UK?! Редактирано 6 Юли, 2012 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 6 Юли, 2012 Пежака е с м/у болтово разстояние 4x108,а Сивика е 4x100!С други думи не стават.Ако обаче са multi spoke (което не го разбирам от всички теч числа)и втория размер е 4/100 ,тогава единствено те вълнува централния отвор на джантата.пп.Докато пиша и колегата е отговорил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1562 #4 Отговорено 6 Юли, 2012 Централният отвор е "Bore".Трябва да внимаваш и за това, колко влиза/излиза гумата в калника, за да не ти опира в него, или в окачването.Говоря за "Offset"( някъде го пише и ЕТ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове