Jump to content
honda7

Джанти размер за сивик 99

Recommended Posts

Трябват ми означенията за размера на джантите за сивик 99 3 врати хетчбек. В момента съм с 14 ,4 болта това е което знам.но има едни хубавички на които продавача им е написал означенията,но не им разбирам.Немога да си позволя да слагам фланци да правя и т.н.Джантите се продават в момента и затова ми трябва да знам какъв размер ми пасва.Дйантите идват от от пежо 206. 6JX15 H2 X-ET 1, 1 T6 68165,PCD 108/P15,SL 957 129A, Dot-E, 8 AL Si 7 Mg, 98 97. това е написано на джантите.4 болта са.Ако сте наясно дали пасват и кой размер е за мен моля драснете нещо.Мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

От Пежо не стават.Ето тукhttp://www.alloywheels.com/Fitment_Guideможеш да провериш и от кои други коли стават.п.п. Къде живееш в UK?!

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пежака е с м/у болтово разстояние 4x108,а Сивика е 4x100!С други думи не стават.Ако обаче са multi spoke (което не го разбирам от всички теч числа)и втория размер е 4/100 ,тогава единствено те вълнува централния отвор на джантата.пп.Докато пиша и колегата е отговорил!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Централният отвор е "Bore".Трябва да внимаваш и за това, колко влиза/излиза гумата в калника, за да не ти опира в него, или в окачването.Говоря за "Offset"( някъде го пише и ЕТ).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...