joro__ 0 #1 Публикувано 5 Юли, 2012 Смених си акумулатора и започна да ми придърпва на ниски обороти (и то много здраво понякога) Ако някой знае от какво е, да сподели. Поздрави, колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 5 Юли, 2012 Не е от акумулатора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro__ 0 #3 Отговорено 5 Юли, 2012 Не е от акумулатора! Със сигурност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 6 Юли, 2012 От газовата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #5 Отговорено 6 Юли, 2012 Дай малко повече инфо човече . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro__ 0 #6 Отговорено 7 Юли, 2012 Колата е на бензин. Когато я карам на по-малка предавка без и с малко газ предърпва много яко. Като си купих акумулатора ми замериха колко волта зарежда и се оказа, че генераторчето ми прави 15,3v. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radev 0 #7 Отговорено 7 Юли, 2012 При мен проблема се оказа в разстоянието на електродите на свещите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове