rollin 463 #1 Публикувано 29 Юни, 2012 ЗдравейтеКупих си джанти за Прелюда обаче моите гайки идват прекалено дебели.Сега трябва да си намеря по тънки които да влизат в отворите на джантата.Споменаха ми за гайки които се завивали със специален ключ който наподобяваш имбус... идеи от къде да купя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #2 Отговорено 1 Юли, 2012 (Редактирано) Недко в Пловдив до Ален мак в ляво на светофара има център за гуми,там има такива гайки и във Фулда има но там били много скъпи. Редактирано 1 Юли, 2012 от danail_delchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #3 Отговорено 1 Юли, 2012 Ходих днеска на Ален Мак ама беше затворено... имаш ли идея какви пари е комплекта(16бр. плюс ключ за тях) ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #4 Отговорено 1 Юли, 2012 На един приятел се случи същата работа и даде 72 лева за гайки но не помня с ключ ли ги взе или не . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #5 Отговорено 1 Юли, 2012 около 80лв комплекта доколкото знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #6 Отговорено 1 Юли, 2012 Бал съм ги в мамата аз за 42лв намерих комплекта с ключа балабар, ама ми се видя скъпо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #7 Отговорено 2 Юли, 2012 Купих вече, темата може да се трие, мерси на отзовалите се ще почерпя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #8 Отговорено 2 Юли, 2012 Похвали се какви взе и за колко парички ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове