kalinski84 5 #1 Публикувано 26 Юни, 2012 Здравейте колеги... А аз вече от близо година не съм ви колега.. но любовта се разпали пак..Интересувам се от сивик 7 ген. 1.6 16 110 коня Ви тек.. не е толкова бегачка като рекса който имах(д16з5-А9) но доста по нова, искам да знам може ли да се натовари с к20 ,к24 без сериозни парични проблеми освен двигателя...т.е гадно рязане на предна греда, преработка на скоростни прътове, скъпи тампони.... напасване на лапи... купето е от модификацията спорт... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #2 Отговорено 27 Юни, 2012 Мисля че всичко това което си описал без преправяне ще е възможно само ако се вземе варианта Тайп Р или този които е 2.0 спорт, които си е с мотор К20А3 - 160к.с. Останалите 1.4 и 1.6 бензин са с мотори Д-серия и със сигурност освен мотора и скоростите ще трябват полуоски, тампони и др. (скоростите на К-моторите са с жила, а не с прътове, така че това също е различно). За гредата не съм сигурен - все пак каросерията е същата. За дизеловата модификация предполагам нещата са както при малките бензини, ако не и по сложни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове