whiteboy 2 #1 Публикувано 16 Юни, 2012 здравейте колеги ... снабдих се с фото реле (модул) от един мерцедес, което на тъмно само пуска фаровете ....колата е хонда 5 хеч д13б2 та въпросът ми е има ли някои запознат по инсталацията на тази кола ... т.е. интересува ме къде трябва да вържа кабела които излиза от това реле за да вкючи фарове и габарити , същевременно да имам и дълги и къси ...благодаря предварително на отзовалите се на помощ ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #2 Отговорено 17 Юни, 2012 никой ли не се сеща от ел. инсталции и т.н. :S Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 17 Юни, 2012 Добре,Виж модула с каква схема на връзване е и после намери къде да го вържеш. Сложи си му отделен кабел с бушон или реле и готово. Нямаш ли някой френд алармаджия или ел техник? Така от разтояние е малко сложно. п.п. Това е готин модул, но те искат да го правят нон стоп на къси, така че не виждам смисъл от него, но ти си знаеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #4 Отговорено 17 Юни, 2012 изхода го имам и реле с бушон съм сложил ... интересува ме къде да го свържа за да имам къси/дълги заедно нали с габарити (най - вече заради тези отзад) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #5 Отговорено 18 Юни, 2012 [*]май ще трябва да повикам на помощ - НЕВОЛЯТА ! :ph34r::ph34r::dry::dry: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #6 Отговорено 19 Юни, 2012 НАправихх Гооо ;);):cool: ако някой се интересува как съм го направил може да пише на лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове