stomanata 2 #1 Публикувано 15 Юни, 2012 Здравейте,С ЦР-В 99-та съмВин-а ми е JHLRD1740XC242872, а номера на двигателя е B20Z1*****Та ето и двата проблема:1. Като отворя някой сайт с online vin decoder ми изписва невалиден вин.2. Пускам аутодата-99та-хонда-црв и показва B20B3 (128 коня) и B20Z1 (147 коня).Обаче при моя номер двигател показва, че куплунга за диагностика е 16 пиновият и е под жабката.А при другият (с малките коне) показва правилното, т.е 3+2 пина до педала на газта.От какво могат да се получават тези разминавания?Другото, което пък също ме обърква, е че само за другият (не моят) мотор има схема на пиновете на компа,а това както преди бях писал, но никой не можа да ми отговори ме касае, за да си намеряна кои 4 пина е закачена ламбда сондата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 15 Юни, 2012 Би трябвало да са същите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stomanata 2 #3 Отговорено 15 Юни, 2012 За пиновете за ламбдата ли?А защо двата номера на двигатели в аутодата водят до различни по вид и местоположение куплунзи за диагностика примерно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #4 Отговорено 16 Юни, 2012 И аз съм с в20з1 от 99г. И аз съм с 3+2 пинова букса и съм доволен, щот си правя самодиагностика! Явно караме някаква междинка! Моя вин, обаче го разчитат декодерите и сайтовете за Общи поръчки от САЩ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stomanata 2 #5 Отговорено 16 Юни, 2012 Ще споделите сайт в които вин номера Ви е разчетен коректно?Аз като отворя първите 2-3 резултата в гугъл и все го дава некоректен.Не знам защо и в аутодата се разминават нещата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 17 Юни, 2012 (Редактирано) Тоя от форума чете ВИН-а ти, но за мотора казва само, че е 2.0 и DOHC. Редактирано 17 Юни, 2012 от Sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове