stand 3 #1 Публикувано 14 Юни, 2012 здравеитепредстои ми смяна на дифа но хондата ми е 2.4 161 к.с аетоматик втора генерация.И молбата ми е някои дали знае става ли от 2.0 147 к.с Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #2 Отговорено 14 Юни, 2012 Става.Твоята машина най-вероятно е внос от Америка.Дифа от европейската ще пасне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stand 3 #3 Отговорено 14 Юни, 2012 да от там е внесена. Но има ли някакви номера които трябва да гледам на дифа или на рамата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #4 Отговорено 15 Юни, 2012 Stand , нали беше пуснал тема, за проблема на твоя диференциал? По-добре щеше да бъде, ако беше продължил старата тема, за да може информацията да е на едно място,а не да се разводнява! Ама както и да е, но поне обясни какво прави по него, /нали щеше да го разглобяваш/ и какво се беше счупило, та ще го сменяваш целия?Информацията може да е от полза! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове