V-TECC-E 0 #1 Публикувано 9 Юни, 2012 Здравейте,искам да ви попитам за един проблем,който забелязвам,че вече втори път става.При пускане на аварийни( и на мигачи днес установих) не се чува нормалното цъкане и съответното светване и спиране,а просто си светят,както и мигачите и си стоят в този режим,без да се чува цъкането в купето? Някакви предположения имате ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IcoZL 52 #2 Отговорено 10 Юни, 2012 Най-вероятно релето ти прави мизерии. Хлабава връзка, нужда от припояване........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #3 Отговорено 10 Юни, 2012 Аз нямах проблем със аварийните но имах с мигача при мен проблема беше в масата защото при някои дупки се размества и ми правеше мизерии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-TECC-E 0 #4 Отговорено 10 Юни, 2012 Мерси,колеги,а да попитам за това реле,че не съм много наясно,аварийните и мигачите заедно се управляват от него,така ли? И къде точно се намира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IcoZL 52 #5 Отговорено 11 Юни, 2012 (Редактирано) Ограденото с червено трябва да ти е за аварийките и за мигачи .Поне друго мигащо реле не виждам. Редактирано 11 Юни, 2012 от IcoZL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-TECC-E 0 #6 Отговорено 14 Юни, 2012 Благодаря много,колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #7 Отговорено 15 Юни, 2012 Моите също правиха така, докато един ден останах само с аварйните, в крайна сметка проблема беше в копчето на аварйните, почовърках го и всичко се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове