Traccer 12 #1 Публикувано 7 Юни, 2012 (Редактирано) Как се сваля пласмасата която е пред филтъра на купето?Свалил съм жабката и до там !Болчето съм развил,има сноп кабели и тях съм отделил и след това ?Колата е ej6 d16y7 сивик 6 генерация купе. Редактирано 7 Юни, 2012 от Traccer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #2 Отговорено 7 Юни, 2012 Здравей, колегаРазгледай тази темаhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=69424Аз да те питам как свали металната релса ( греда ), на която се захваща жапката? Защото аз не успявам да развия 2-та болта, които са в дясно, а тези от ляво с 872536834678 зора ги развих. Не мога да се преборя с релсата, за да сменя филтъра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #3 Отговорено 7 Юни, 2012 Това е за 6-та хеч 97г. японка, за купето не знам дали е така, но пък може да е полезно за някой 1. Не се маха жабката, филтъра се сменя от долу, под нея има ето това: 2. Дърпате 4-те стърчащи "краченца" на долу и капачето пада и филтъра се вижда вече: 3. Издъпвате стария филтър на долу и към вас, слагате новия в обратния ред: 4. Слагате капачето обратно и гледате "краченцата" да се захванат(щракнат)на местата си и да не пада: 5. Ами това е общо взето 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teddko 6 #4 Отговорено 7 Юни, 2012 Петко на сбирката ще ти покажа ако още не си го сменил.Трябва да има една рамка на която се слага филтъра колегата които е постнал снимки гледам е напъхал филтаъра без рамка ако не греша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #5 Отговорено 7 Юни, 2012 (Редактирано) Не, при мен няма никаква рамка или нещо подобно, на самото "капаче" има некъв дунапрен за уплътнение и това е, при вас може и да е различна ситуацията...това е за хеч-а, поздрави ПП. Може и да е имало рамка някога...знам ли, нали караме "нови" коли... Редактирано 7 Юни, 2012 от Венцо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове