Jump to content
Breitling

Honda Civic Coupe 1.5 LSi "95 5gen

Recommended Posts

Колеги двигателя на този модел със метални колектори ли е ?

Възможно ли е използване на обикновено АГУ ?

И ако някой знае нещо специфично за модела ?

надеждни ли са ? със няколко думи да опише моля ви... Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двигателя на този модел е D15B7 пълна инжекция 101 коня.Колекторите са метални до колкото знам ( поне до сега не съм виждал с пластмасови ).Ако колате е била добре поддържана от предишния собственик се предполага, че няма да имаш ядове с мотор и окачване.Слабото място не този модел са ламарините, защото са доста тънки, а и колата си е на годинки вече. Най-често избива ръжда по задните вежди и около шибедаха, но пък ако колата е внос от Италия е напълно възможно да няма никъде ръжди.Като цяло автомобила е надежден и икономичен.За обикновеното АГУ нека се изкажат по запознатите колеги и ако пропускам нещо да ме допълнят.С 2 думи: Поддържай добре твоята Хонда и тя ще ти се отбалогодари! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всички по стари хонди са надеjни по принцип.кво точно искаш да знаеш?ще газифицираш ли,или още не си купил колата.с обикновенна газова стават перфе.с Г.И. стават още по добре.разход в град,като plovdiv-8-10,извън,зависи колко ти тежи крака,но около 5-6 дава със нормално каране с до 90km.h.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Пластмасов колектор на този мотор не се монтира, всички са с метални. Аз карам такава кола с обикновенна газова уредба. Разхода в София е 9-10 л. , а извънградско при скорост 100-120 км/ч около 7 литра. Като вървеж си е нормална, т.е не се спъва много от плочката. Проблеми със мотора или газовата ( която е БРЦ ) за 50000 км съм нямал никакви. Ако запалителната ти система ( кабели, свещи, капачка, палец ) е изправна, няма да имаш познатото гърмене. Ако ще слагаш обикновенна газова забрави за въздушен филтър тип конус (ако си им фен).

Редактирано от Sisqo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...