Breitling 0 #1 Публикувано 6 Юни, 2012 Колеги двигателя на този модел със метални колектори ли е ? Възможно ли е използване на обикновено АГУ ? И ако някой знае нещо специфично за модела ? надеждни ли са ? със няколко думи да опише моля ви... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #2 Отговорено 6 Юни, 2012 Двигателя на този модел е D15B7 пълна инжекция 101 коня.Колекторите са метални до колкото знам ( поне до сега не съм виждал с пластмасови ).Ако колате е била добре поддържана от предишния собственик се предполага, че няма да имаш ядове с мотор и окачване.Слабото място не този модел са ламарините, защото са доста тънки, а и колата си е на годинки вече. Най-често избива ръжда по задните вежди и около шибедаха, но пък ако колата е внос от Италия е напълно възможно да няма никъде ръжди.Като цяло автомобила е надежден и икономичен.За обикновеното АГУ нека се изкажат по запознатите колеги и ако пропускам нещо да ме допълнят.С 2 думи: Поддържай добре твоята Хонда и тя ще ти се отбалогодари! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #3 Отговорено 6 Юни, 2012 всички по стари хонди са надеjни по принцип.кво точно искаш да знаеш?ще газифицираш ли,или още не си купил колата.с обикновенна газова стават перфе.с Г.И. стават още по добре.разход в град,като plovdiv-8-10,извън,зависи колко ти тежи крака,но около 5-6 дава със нормално каране с до 90km.h. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sisqo 177 #4 Отговорено 6 Юни, 2012 (Редактирано) Пластмасов колектор на този мотор не се монтира, всички са с метални. Аз карам такава кола с обикновенна газова уредба. Разхода в София е 9-10 л. , а извънградско при скорост 100-120 км/ч около 7 литра. Като вървеж си е нормална, т.е не се спъва много от плочката. Проблеми със мотора или газовата ( която е БРЦ ) за 50000 км съм нямал никакви. Ако запалителната ти система ( кабели, свещи, капачка, палец ) е изправна, няма да имаш познатото гърмене. Ако ще слагаш обикновенна газова забрави за въздушен филтър тип конус (ако си им фен). Редактирано 6 Юни, 2012 от Sisqo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове