stockbroker 2 #1 Публикувано 31 Май, 2012 Здравейте колеги! Имам желанието след като вече се присъединих към клуба на Хонда да стана и активен потребител Мисля да си купя Хонда Сивик. Избрал съм следната http://www.cars.bg/u683608 Чувал съм само хубави коментари за тези коли. Бихте ли казали и вие като притежатели дали сте доволни от тях - предимства, недостатъци, поддръжка и т.н.? Вашето мнение ще ми помогне много за решението. Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #2 Отговорено 1 Юни, 2012 колега карам такава кола.Моята я имам от януари месец и не мога да споделя много опит но ще опиша всичко което мога да ти кажа от личен опит.Колата като я глеадм е 1,4 75 к.с. за разхода не знам дали наистина е 5/100 на извънградско ако се карам нормално може и да го стигне, моята не съм я засичал много много колко гори. За мен количката си е много удобно, въпреки малките габарити мястото за пасажерите отзад е задоволително (качвали сме се по 7-8 човека в коалта). Колата се кара много лесно, всеки от приятелите ми които се е качил да я кара не може да повярва колко лесно се кара и как върви за 1,4 двигател. Като минуси при мен мога да опиша само лошата изолация на колата и това че музиката не е много задоволителна (в смисъл че разположението на задните колони не е добро).За потдръжката от както съм я взел само и смених маслата на двигателя на скоростната кутия на хидравликата, маслен, въздушен и горивен филтър. друго не съм пипал.Общо взето колега според мен ще останеш доволен от колата стига да е читава успех с покупката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stockbroker 2 #3 Отговорено 4 Юни, 2012 колега карам такава кола.Моята я имам от януари месец и не мога да споделя много опит но ще опиша всичко което мога да ти кажа от личен опит.Колата като я глеадм е 1,4 75 к.с. за разхода не знам дали наистина е 5/100 на извънградско ако се карам нормално може и да го стигне, моята не съм я засичал много много колко гори. За мен количката си е много удобно, въпреки малките габарити мястото за пасажерите отзад е задоволително (качвали сме се по 7-8 човека в коалта). Колата се кара много лесно, всеки от приятелите ми които се е качил да я кара не може да повярва колко лесно се кара и как върви за 1,4 двигател. Като минуси при мен мога да опиша само лошата изолация на колата и това че музиката не е много задоволителна (в смисъл че разположението на задните колони не е добро).За потдръжката от както съм я взел само и смених маслата на двигателя на скоростната кутия на хидравликата, маслен, въздушен и горивен филтър. друго не съм пипал.Общо взето колега според мен ще останеш доволен от колата стига да е читава успех с покупката Благодаря ти за мнението! От днеска съм вече собственик на въпросната Хонда Дано ми служи вярно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове