Jump to content
stockbroker

Honda Civic 1.4i

Recommended Posts

Здравейте колеги! Имам желанието след като вече се присъединих към клуба на Хонда да стана и активен потребител :) Мисля да си купя Хонда Сивик. Избрал съм следната http://www.cars.bg/u683608 Чувал съм само хубави коментари за тези коли. Бихте ли казали и вие като притежатели дали сте доволни от тях - предимства, недостатъци, поддръжка и т.н.? Вашето мнение ще ми помогне много за решението. Благодаря !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега карам такава кола.Моята я имам от януари месец и не мога да споделя много опит но ще опиша всичко което мога да ти кажа от личен опит.Колата като я глеадм е 1,4 75 к.с. за разхода не знам дали наистина е 5/100 на извънградско ако се карам нормално може и да го стигне, моята не съм я засичал много много колко гори. За мен количката си е много удобно, въпреки малките габарити мястото за пасажерите отзад е задоволително (качвали сме се по 7-8 човека в коалта). Колата се кара много лесно, всеки от приятелите ми които се е качил да я кара не може да повярва колко лесно се кара и как върви за 1,4 двигател. Като минуси при мен мога да опиша само лошата изолация на колата и това че музиката не е много задоволителна (в смисъл че разположението на задните колони не е добро).За потдръжката от както съм я взел само и смених маслата на двигателя на скоростната кутия на хидравликата, маслен, въздушен и горивен филтър. друго не съм пипал.Общо взето колега според мен ще останеш доволен от колата стига да е читава :Dуспех с покупката :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега карам такава кола.Моята я имам от януари месец и не мога да споделя много опит но ще опиша всичко което мога да ти кажа от личен опит.Колата като я глеадм е 1,4 75 к.с. за разхода не знам дали наистина е 5/100 на извънградско ако се карам нормално може и да го стигне, моята не съм я засичал много много колко гори. За мен количката си е много удобно, въпреки малките габарити мястото за пасажерите отзад е задоволително (качвали сме се по 7-8 човека в коалта). Колата се кара много лесно, всеки от приятелите ми които се е качил да я кара не може да повярва колко лесно се кара и как върви за 1,4 двигател. Като минуси при мен мога да опиша само лошата изолация на колата и това че музиката не е много задоволителна (в смисъл че разположението на задните колони не е добро).За потдръжката от както съм я взел само и смених маслата на двигателя на скоростната кутия на хидравликата, маслен, въздушен и горивен филтър. друго не съм пипал.Общо взето колега според мен ще останеш доволен от колата стига да е читава :Dуспех с покупката :)

Благодаря ти за мнението! От днеска съм вече собственик на въпросната Хонда :) Дано ми служи вярно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...