roni_c 2 #1 Публикувано 31 Май, 2012 Здравейте,колеги.Вече съм собственик на Хонда Сивик 1.5 VTEC-E с двигател d15z8.Следва едно обслужване и малко по-дълъг преход,за да споделя впечатленията си.Въпросът ми е към колеги ,които карат Хонди с този двигател,впечатления,добър ли е изборът ми и всякакви подробности,които биха били от полза.Колата е хечбек (Англичанка),98' година с фейслифата!Ще направя и снимки малко по-късно!Искам да кажа,че досега пак карах японец (Мицубиши Каризма) 1,6 ,100 коня ,но звука на Витека много ми допада!Колата я докарах от Варна,нов внос от Италия и ми даде много добър разход до Пловдив,това което ме притеснява е,че по ауспуха има черни сажди,но сухи (дано не гори масло),а маслото си е на средата на щеката между макс.и минимум!Иначе по ходова част,интериор и екстериор всичко си е наред,двигателя работи тихо и равномерно.Очаквам вашите мнения! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roni_c 2 #2 Отговорено 3 Юни, 2012 Благодаря за изчерпателните отговори... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 3 Юни, 2012 То и тая хонда е японец колкото мицубишито, демек полу, но смятам че си уцелил точния мотор спрямо разход и вървене.Безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teddko 6 #4 Отговорено 4 Юни, 2012 Честито колега.Много километри с нея и да и се радваш.Сложи някоя снимка и те чакаме на седмичните да се появиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове