Forb1dd3n 0 #1 Публикувано 29 Май, 2012 Колеги стана ми много интересно...както си карам нормално и когато дам повече гас и като дигна 80 след това колата почна да подскача от патя става хипер нестабилна...имате ли си идея от какво може да е..Моля ви даите ми савети..Колата е Хонда Сивики купе 101 коня 95г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladkata 26 #2 Отговорено 29 Май, 2012 Колега има 2 вариянта или не са ти блансирани джантите или ходовата ти част не е в ред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #3 Отговорено 30 Май, 2012 Пробвай първо да размениш гумите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #4 Отговорено 30 Май, 2012 Колега при мен бяха амортисьорите. Задния ми беше изпуснал и при по висока скорост ми въртеше задницата. А ако мина през дупка същата работа. Сега с другите амортисьори всичко е ок. Надявам се да съм помогнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_83 13 #5 Отговорено 30 Май, 2012 според мен задължително да се направи проверка на ходовата част, отпред и отзад и се наблегне на реглажните щанги отзад и накрайници, вътрешни и външни отпред, и самата рейка ,но ако има проблем отпред колата ще тропа при неравности, а отзад може и да не тропа ,зависи от състоянието на тампоните ,за амортисьорите вече са ти казали колегите, успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #6 Отговорено 30 Май, 2012 а аз викам да свалиш мацката от колата,че и аз така като я кача моята и колата почва да подскача ритмично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове