mmirchev71 0 #1 Публикувано 28 Май, 2012 слжих си гас на колата и сега немога да и докарам настройките,на ниски обороти двигателя не рабити равномерно форсира се сама когато тя си реши и гори 30 гас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #2 Отговорено 28 Май, 2012 Няма как да ти се отговори без информация за колата и газовата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бобито 29 #3 Отговорено 28 Май, 2012 (Редактирано) Колега и аз сложих "гас" но колата ми върви, оборотите са си нормални и харчи 9.5. Сега в теб ще изникне въпрос, какво сам направил че да се получи този ефект? Е познай и при мен е така, питам се какво точно е станало за да се получи тази неприятна ситуация при теб. Та за да си поможем, опиши в детайли какво, къде и как? Редактирано 28 Май, 2012 от Бобито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #4 Отговорено 28 Май, 2012 извинявам се Д13 газовата мгаз -турска предполагам пиша ти тук защото имам лимит за темата чак утре ще мога да пиша сориКолега няма какво да развиваме тука теории и т.н.т. докато не се види и пипне нищо няма да стане . Най-добре отиди при този който ти е слагал газовата и го натискай докато не стане както трябва ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mmirchev71 0 #5 Отговорено 1 Юни, 2012 газовата си я слагах сам.Днес си я оправих откачих кабела на ламда-сондата и готово всичко заспа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове