honda_lv 107 #1 Публикувано 26 Май, 2012 Здравейте колеги, на последната месечна говорих с един колега газаджия и той ми каза да си сложа свещи с 0.8 разстояние между електродите, вместо оригиналните 1.1. На оригиналните модела им е NGK BKR6E-11, какъв трябва да е модела на NGK с 0.8, който да е съвместим с моята кола? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 26 Май, 2012 Защо просто не гапнеш твоите ?Само че питай гугъл как се прави, не се чукат !Иначе 7-мици май-са по-добре за газ.Абе нямаше ли подобна тема скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #3 Отговорено 26 Май, 2012 Не знам пешо, ама нямам подходящия инструмент да ги преправям, иначе ми дадоха цена за оригиналните 4.11 лв. Киха ми колата и искам сега от понеделник да ги оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 26 Май, 2012 Не бара разтоянието на електрода. Смени си просто свещите. После колата омуднева, особенно на бензин...А докато си купиш нови, да не киха колата- взимаш луфтомер и използваш 0,8 или 0,9. Леко натискаш свеща към стената и готово. Ако нямаш луфтомер, просто свий разтоянието една идея. п.п. Кабелите как са? Тя киха или от свещи или от кабели най-често. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #5 Отговорено 27 Май, 2012 На тъмно не се виждат външни пробиви по кабелите, трябва да погледна дали всичките дават ток, иначе свещи ще си взема 11 и ще видя да ги свия мъничко. Мерси за съветите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #6 Отговорено 27 Май, 2012 http://www.ngk.de/en/product-finder/produktfinder/PKW/ZK_LPG/Това е един безплатен каталог на НЖК. За свещи за коли с газови уредби. Можеш отгоре в ляво да си сменяваш модел/марка...Не е нужно да окелепазваш нови свеши с промяна на разтоянието. Влизаш в магазина и казваш ето тоя модел. Ама гледай да са японски, не френски. Модела го дава, като чукнеш на черната стрелка с/у кога на мотора. Имаш 2 варианта:Можеш да си поръчаш свещи от общата поръчка на Пепи, но няма да дойдат скоро. За сметка на това са евтини. Не пише да са за газ, но то няма и нищо особенно в тях... По $1.80 с доставка и такси-4лв макс.Втория е да си ги купиш от тук/ок 8лв. бр. /. Ако нямаш от къде, пиши едно лично да ти кажа кой може да ти свърши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #7 Отговорено 28 Май, 2012 Аз имам човек с части, но ми даде 4.11 цена за обикновенните, а лпг серията за газ каза, че са доста скъпички... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #8 Отговорено 28 Май, 2012 1:1 са.Аз до сега карах с такива, ама сега си поръчах от общите поръчки едни оригиналдъ/горе долу толкова идват и те/ и ще видя как е. Предполагам няма да има разлика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #9 Отговорено 2 Юни, 2012 Питах за денсо, казаха ми по-добре НГК. Ще си купя тези дни и ще ги гапна с инструмент за лагери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове