B E X 3 M 979 #1 Публикувано 25 Май, 2012 (Редактирано) колеги има някои букси, които незнам за какво са...моля помагайте по компетентните това е инсталацията от пътническата страна номер 1 мисля ,че е за вентилатора на радиатора (поправете ме ако не е за това) номер 2 мисля ,че е за ел.регулиране на фара (поправете ме ако не е за това) номер 3 ?????????????????? номер 4 е същата букса като на габарита на фара ....ама незнам за какво е №1 №3 №4 Редактирано 25 Май, 2012 от B E X 3 M Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #2 Отговорено 25 Май, 2012 1 е вентилатора2 е регулиране на фаровете.Другите две до тази са фар и габарити3 мигач4 не се ползва и стои запушена 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #3 Отговорено 25 Май, 2012 Можеш ли да направиш снимка на номер 2 или да ми кажеш колко кабела са и цветовете им че ще слагам ел фарове. И защо е само 1 букса - не трябва ли да са 2броя за двата фара ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #4 Отговорено 25 Май, 2012 3 кабела са -зелен...жълт...и черен...а относно запушената букса...като не се ползва не мога ли направо да я изскуба от инсталацията и да не ми пречи??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #5 Отговорено 25 Май, 2012 Може,само изолирай кабелите.На мен не ми пречи и съм си я оставил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #6 Отговорено 25 Май, 2012 (Редактирано) а някой дали знае за какво е ?аз направо ще и махна пиновете...няма да я режа патил съм от кабели.веднъж се подпалих малко и си знам вече...задължително запояване и хубава изолация благодаря на отзовалите се Редактирано 25 Май, 2012 от B E X 3 M Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #7 Отговорено 25 Май, 2012 Номер 4 е за инсталацията на климатика и няма смисъл режеш само буксата. Или я махаш с всички кабели, които излизат от нея или оставяш и не пипаш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове