lamazz 1 #1 Публикувано 25 Май, 2012 Здравейте колеги От скоро се сдобих с Хонда Сивик 92 година, седанче. Има още няколко неща за дооправяне (външно), след това ще й направя една фотосесийка и ще я покажа Въпросът ми е каква течност трябва да сложа за хидравликата? Имам една червена, но не знам дали става. Извинявам се, ако някъде е писано, но не можах да намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГОШКАТА 21 #2 Отговорено 25 Май, 2012 PSF FLUID,това е правилното масло за хидравликата ти.Това червеното дет го имаш е най вероятно ATF то също е за хидравлика и автоматични скорусни кутии на някой модели НО НЕ ЗА HONDA-НЕ СЛАГАЙ ОТ НЕГО. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lamazz 1 #3 Отговорено 25 Май, 2012 Късно, вече сложих от него. Тогава, когато имам възможност ще го сменя.Извинявам се за темата. След като я пуснах видях, че има писано и преди, така че моля да бъде изтрита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове