hami 0 #1 Публикувано 24 Май, 2012 Здравейте колеги колата ми неще да пали изкарах единия кабел от свещите и му сложих друг свещ няма искра та от какво може да е. аз мисля че е комунукатор или бобина но тарсех ги неможах да ги намеря ако некои ми каже каде са или пак една схема да ми качат. благодаря предварително. Сивика ми е д13б2 5-та ген. 1995г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 24 Май, 2012 Бобина. Махаш капачката на делкото и ше я видиш. Има 4 болчета, които я държат. Намират се под 4те черни тапи на видимата част на делкото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hami 0 #3 Отговорено 24 Май, 2012 ако проблема е в бобината как да разбера или пак изобщо как да разбера ж кое е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reksoman 1 #4 Отговорено 25 Май, 2012 Можеш да разбереш дали проблема е от бобината ако я измериш с мултицед ако покаже че има съпротивление на двата извода значи не е прекъсната намотката,следващото което трябва да направиш е да измериш дали стига ток до нея,пак с мултицед,но може и с пробна лампа.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове