Jump to content
Alexiev

Измама в Shell ?

Recommended Posts

От една седмица съм на газ и ако искате вярвайте, джипката върви повече отколкото като бях на чист бензин. Сега осъзнах, че бензина в нашата мила родина е пълен боклук, независимо дали е 100 октана или 95.

Освен ако не си с някоя скъпарска уредба за впръскване на течна фаза горното не е повод за радост ами сигнал че нещо не е наред с бензиновата система. Бензина може и боклук да е , ама и газта не е цвете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Варненци да внимават и за Лукойл Възраждане ,досега зареждах основно оттам, последния път ми взе 56 литра хондата при положение ,че резервоара събира 60 литра,а не ми беше светнал дори индикатора ,винаги след като светне ми е събирал най много 51-52 литра и това при положение ,че наливам докато тръгне да излива от гърловината.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В София от бензиностанциите които са ми в обхвата :) нито една не е с продължително качество, малко като руска ролетка - каквото те уцели. И в Лукойл, и в Шел, и в Еко Съм зареждал много кофти горива, в Петрол не съм зареждал нито много хубаво гориво, нито много лошо, там явно държат на златната среда :lol: . Все се чудя колко ще бъде този път разхода 12-13л до 14-15л. Рекорда за кофти гориво ми е на шел там разхода ми беше 20+ с V-Power.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Варненци най долу на кръговото околовръстен път (топливо) където е лукойл и ромпетрол на ромпетрола адски скапана газ... минах 15 км на бензин докато газта напълни системата Филтри всичко е сменено на газовата ми изрядна е от всякъде.Иначе ми прави впечатление ,че всеки път при зареждане от 3 различни бензиностанции "ромпетрол на пикадили 24 , шел на параклиса в младост и еко на сливница срещу сградата на волана транс " ми дава добър разход около 10 на 100 градско ( иначе е някъде 12-13) ,но само ако ги редувам :D

Редактирано от SH3M37A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...