Jam 5 #1 Публикувано 20 Май, 2012 Здравейте колеги, от 1 месец съм щаслив собственик на 5ген купе. Наистина страхотна кола немога да и се нарадвам. та по въпроса: Когато купих колата имаше ГО, аз като привърженик на старомодните горива (бензин) я карам само с 100 октана (до колко може да се каже че е 100). От както махнах плочката на газовото и сложих метален интейк се чува доста силно и неприятно виене. Моля за мнение какъв може да е проблемът. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #2 Отговорено 20 Май, 2012 (Редактирано) филтъра ти какъв е и само за протокола ГО - Гражданска Отговорност ... АГУ - Автомобилна газова Уредба Редактирано 20 Май, 2012 от ObiChLiFk0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #3 Отговорено 20 Май, 2012 махнал си плочката от дросела,предполагам и дебита на въздуха се е увеличил.това трябвада е причината на виенето.но защо да е неприятно.да не би да си с калпав филтър.ако не ти харесва,пробвай с друг филтър и виж дали ще вие още.при мен звукът е пного приятен от как съм с панелен К&Н.ГОВОРИМ ЗА СЛЕД 4-5хил.оборота. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #4 Отговорено 20 Май, 2012 Точно това имах в предвив Аз съм с гаден китайски конус (Временно) и също вие от по големия поток въздух Основно там търси проблема колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 20 Май, 2012 Аз съм с Конус К&Н и пак вие, явно ще се сменя някой ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jam 5 #6 Отговорено 20 Май, 2012 Благодаря за мненията колеги. И на мен ми се въртеше тази причина но все пак можеше да е нещо по сериозно, а аз найстина много си харесвам къпето и не изкам да му се случват кофти неща . Смених 3 конусни филтъра и все вие (друг е въпроса че кой от кой беше по голямо менте). В момента съм с 1 от въпросните ментета но скоро ще го сменя за качествен филтър.пп. колега много умесна забележка за агу-то. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове