Капанеца_865 343 #1 Публикувано 19 Май, 2012 Здравейте,при всеки дъжд багажника ми се пълни с вода(много вода).Пиша,защото вече се видях в чудо и нямам идея от къде влиза толкова много вода.Колата е сивик 6 генерация хечбек.Прави ми впечатление,че водата влиза някъде отдясно.Свалих си задния стоп,уплътнението беше изгоряло и залепих целия стоп със силикон,обаче багажника продължава да се пълни с много вода(2-3 пръстта).Важно е да отбележа,че и дори да не карам колата пак се пълни следователно не е от някоя тапа или някъде от калника.Има един кожух с кабели,който управлява задната чистачка,но не е и от него.Възможно ли е да влиза от антикролото и как се сваля то? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gendov 31 #2 Отговорено 20 Май, 2012 виж тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Капанеца_865 343 #3 Отговорено 20 Май, 2012 Благодаря,колега ,но до колкото прочетох повечето са имали проблем с шибидака си,а аз шибидак нямам.Стоповете си ги уплатних отдавна и водата си влиза пак и особено при тия неспирни дъждове...Мисля да разглобя антикрилото,възможно ли е от него да подлизва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #4 Отговорено 20 Май, 2012 Махаш кората на багажника,качваш се на задните седалки и един полива здраво с маркуча(или на автомивка с водоструйка),а ти гледаш. Око да види ,ръка да пипне. Аз имах подобен проблем на Голф 2 който карах ама там си личеше как прави вадички по ламарината и от къде идва.Тогава подлизваше около ключалката на багажника.Пробвай и пиши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #5 Отговорено 23 Май, 2012 Задните ти колани мокри ли са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #6 Отговорено 23 Май, 2012 (Редактирано) Уплътнител на задна врата? на мен самарата ми по него подлизваше и капеше Редактирано 23 Май, 2012 от honda_lv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #7 Отговорено 23 Май, 2012 заден тежък удар и джамбазите не са успяли да наместят правилно детайла(багажника) почти съм сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове