whiteboy 2 #1 Публикувано 16 Май, 2012 (Редактирано) здравейте колеги ... днес с огромни усилия с помощта на секач и чук едва успях да развия гайките на предните главини( между другото пробвах и с дълго рамо , и с пистолет на въздух ...) , които държат външните карета ... съответно от гаиките нищо не става... та въпросът ми е някой дали се е сблъсквал с подобен проблем и от къде си намери такива гайки благодаря предварително Редактирано 16 Май, 2012 от whiteboy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #2 Отговорено 16 Май, 2012 Аз бих си ги взел втора употреба от някой от форума. Виж темите в Продава части и аксесоари, има доста Сивици на части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HCT 22 #3 Отговорено 16 Май, 2012 Моите са същите много кофти работа... немогат да се развият дълга тръба няма братче.. незнам какво ще правя когато тр да правя ремонт.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #4 Отговорено 17 Май, 2012 Аз имах същия проблем,обаче отидох в сервиз кадето правят гуми на камиони и рейсове.Там имат една яка машина която развива всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #5 Отговорено 17 Май, 2012 аз сам си ги развих ама сега нямам гайка някакви предложения и предположения от къде да бъде издирена такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #6 Отговорено 18 Май, 2012 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #7 Отговорено 19 Май, 2012 забравих да попитам след като си намеря карета и такива гайки , колко силно трябва да ги стягам тези гайки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 19 Май, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове