Jump to content
Nikolai

Продавам Прелюд 2-ра генерация

Recommended Posts

Здравейте колеги. Наялага се да си продам количката спешно и да я заменя за някав скапан ван - сещате се защо!!!Колата мился, че като модел е около 87 г. Като парва регистрация е 92г. рециклирана в германия. Баща ми я купи когато беше на 40000 км и от тогава само ние си я караме (94 г. насам). В момента е на 200000 и малко километри, карана е само с масло кастрол, по двигателя не е правени нищо с изключение на нормалните неща, които се обслужват. Външния вид на колата е уникален с изключение на две много дребни забележки, коиото при поява на сериозен копувач ще са за моя сметка. Ръжди няма!!! Колата има зимен летен комплект гуми, 14-ки ляти капли тип еленов рог. Страхотно озвучение панел пайнер 6-та серия, туба пайнер 12-ка с две намотки, усилвател сони екплойд 4x100, 2бр трилентови филипса, 2 бр двулентови магната. Мисля че с това успях горедоло да опиша музиката. Интериора на колата е запазен много. Колата има ел. стъкла и ел. люк, чупещ волан. Всичко по колата работи коректно.Забравих да напиша че има и газова уредба - италианско ловато.Характеристиките на колата са 1.8л, 105 коня, два карбуратора.Колата се намира в Пловдив, може да се види по всяко време и да се пробва както пожелаете!(без 40 м въртене на гуми естественно)телефон: 0895 468648; скайп g_a_d-phoneЦената на колата мисля, че николй неможе да я каже твърдо защото има твърде малко такива автомобили които се продават и те са с много различно състояние, така че очаквам някакви оферти от ваша страна и кадето намерим пресечна точка си стискаме ръцете. Ако модераторите имат нещо против подобен тип ценообразувани моля да ме уведомят за да мога да го променя по някакъв начин, за което благодаря предварително.Снимки неразбирам как да кача тук така че ще си позволя да сложа линк към обява която съм пуснал в карс бг - http://www.cars.bg/u681128Благодаря на всички!

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нова цена 2500лв, спешно!!!Колата върви с много резервни части за нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...