Jump to content
Lukov

Как се разглобява салона?

Recommended Posts

Здравейте, искам да разглобя целия салон за основно почистване и малко изолация. Въпроса ми е как се махат мокета и тавана? Как да махна задните кори и корите по колонките? Кое след кое се маха и как за какво да внимавам за да не потроша всички щипки?Искам да я изчистя тая кола и ако мога да я изолирам малко че в момента е като консервна кутия и задавам тия въпроси за да не строша нещо.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много лесно махаш предните седалки камак 12с камък 17 коланите от долната странаимаш 3 тапички под задната седалка и 2 отпреде в ляво и дясно.Разковаваш праговете и разкарваш пластмасите около скоростния лост и ръчнатаМокета е вънка.Тавана:развиваш сенниците, плафона, дръжките, вадиш пластмасите които го окантват, после с кръстата отвертка дюбелите развиваш и тавана е долу. Ако и таблото ще сваляш пиши и за него ще ти обясня. Не си казал каква е колата, ,всичко това е за 5 та генерация, ама то каквато и хонда да е това е принципа.И ако се чудиш задната седалка, що не излиза един болт 10 има забутан отзаде между лявата облегалка и седалкатаДано да съм бил полезен ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ти благодаря :)))Колата е 6 генерация хеч :) Явно пак за една седмица ще съм без кола и ще стане в крач на месеца или другия ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,колега!Тук има изписани доста неща които мисля,че е добре да прочетеш за да ти спори работата,заслужава си!http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=48660

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...