Lukov 11 #1 Публикувано 12 Май, 2012 Здравейте, искам да разглобя целия салон за основно почистване и малко изолация. Въпроса ми е как се махат мокета и тавана? Как да махна задните кори и корите по колонките? Кое след кое се маха и как за какво да внимавам за да не потроша всички щипки?Искам да я изчистя тая кола и ако мога да я изолирам малко че в момента е като консервна кутия и задавам тия въпроси за да не строша нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #2 Отговорено 13 Май, 2012 Много лесно махаш предните седалки камак 12с камък 17 коланите от долната странаимаш 3 тапички под задната седалка и 2 отпреде в ляво и дясно.Разковаваш праговете и разкарваш пластмасите около скоростния лост и ръчнатаМокета е вънка.Тавана:развиваш сенниците, плафона, дръжките, вадиш пластмасите които го окантват, после с кръстата отвертка дюбелите развиваш и тавана е долу. Ако и таблото ще сваляш пиши и за него ще ти обясня. Не си казал каква е колата, ,всичко това е за 5 та генерация, ама то каквато и хонда да е това е принципа.И ако се чудиш задната седалка, що не излиза един болт 10 има забутан отзаде между лявата облегалка и седалкатаДано да съм бил полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #3 Отговорено 13 Май, 2012 Много ти благодаря ))Колата е 6 генерация хеч Явно пак за една седмица ще съм без кола и ще стане в крач на месеца или другия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #4 Отговорено 14 Май, 2012 Здравей,колега!Тук има изписани доста неща които мисля,че е добре да прочетеш за да ти спори работата,заслужава си!http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=48660 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове