arrogance 33 #1 Публикувано 9 Май, 2012 Здравейте! Искам да попитам какво ще ми трябва откъм инсталацията? Имам оборудван двигател д16з6 и еку, но нали д15б7 не е втек и затова незнам дали старата ми инсталация става за него(трябва ли друга или тази става или се пригажда)?Ще съм много благодарен за каквато и да е информация от запознатите!Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #2 Отговорено 9 Май, 2012 твоята инсталация мисля, че става, защото и двете са обд-1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 9 Май, 2012 (Редактирано) Малко спам... А след като си с D15B7 как така караш EJ1 ESI? Редактирано 9 Май, 2012 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arrogance 33 #4 Отговорено 9 Май, 2012 Ами защото имам две купета Именно за това сменям двигателя ,защото другото не е в движение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #5 Отговорено 9 Май, 2012 Става само ще си пуснеш 2 кабела за: VTM - Oil pressure switch, only -but not always- present on VTEC equiped vehicles .......включва се на пин D6 на ECU VTS - VTEC solenoid, only present on VTEC equiped vehicles .......включва се на пин А4 на ECU Успех... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arrogance 33 #6 Отговорено 14 Май, 2012 Благодаря на всички за мненията, но най-вече на Valri за изчерпателния снимков материал и обеснение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове