dex2ex 5 #1 Публикувано 9 Май, 2012 (Редактирано) Бихте ли ми препоръчали ,по точно посочили конкретен магазин във Варна откъдето да си купя челюсти за задните спирачки.Също така препоръчайте ми и марка защото не съм ги сменял и нямам представа кой ще са свестни.Предните ми са Bendix и съм доволен ако някой има идея откъде да намеря и задни ще съм благодарен да сподели.Също така ме интересува и дали се продават маншоните за предните спирачни апарати-като комплект 4 бр ,а не като цял ремонтен кит. Поздрави Редактирано 9 Май, 2012 от dex2ex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
White`DeviL 9 #2 Отговорено 9 Май, 2012 Във Варна мога да ти препоръчам Вип Ауто на ул. Цариброд (зад ОМВ на ЖП Гарата). Гаранция че няма да ти продадат гадни накладки А ремонтния комплект за спирачките струва около 15лв в магазин Певита. Мисля че не си заслужава нервите да търсиш само маншончета. Все пак там може да попиташ и само за такива. Ако ходиш във Вип Ауто попитай за магазина Певита, ще те упъти не са далеч един от друг. Дано намериш каквото търсиш Поздрави. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове