Jump to content
megamax

нагревател на задното стъкло на прелюд 5

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Привет, колеги! Не ми работи нагревателят на задното стъкло на прелюда - 5та генерация. Не е болка за умиране, но искам всичко да ми е изрядно, пък и въпреки, че е лято вечерно време понякога се запотява стъклото и не е особено приятно :S Когато натисна бутона за нагряване си свети, проверих бушоните - не са изгорели, обаче не достига ток отзад до буксата, която се намира в багажника. Казаха ми че най-вероятно е релето, но незная точно къде се намира. Затова реших ако някой е имал подобен проблем или знае къде се намира въпросното реле да сподели. Ще ви бъда много благодарен! Поздрави!

Редактирано от megamax

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За релето незнам обаче за запотяването си изчисти всички стъкла добре и виж да не влиза вода от някаде примерно в багажника през стоповете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата си я поддържам и чистя външно и вътрешно постоянно, стъклата нямат едно петънце, а да влиза вода в багажника от някъде не ми е направило впечатление:unsure::help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко късно се включвам, но гледам никои не е дал идея от къде може да е, аз ти предлагам да провериш първо бушона им, после двете бобини в багажника /стоят точно зад задната седалка/ и накрая скоро разглеждах мануала за 5 генерация и беше описано точно как се проверява самия реотан дали е изправен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...