Кирето 15 #1 Публикувано 6 Май, 2012 Колеги времето на старите кабели и капачка изтече, драмата е следната колата все още върви но са си за смяна откъде мога да си купя читави такива части без да ме излъжат в качеството или цената?Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 8 Май, 2012 От Христо Ботев Има доста магазини за Японски Авточасти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 986 #3 Отговорено 8 Май, 2012 Капачка и палец поне си вземи оригинални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 8 Май, 2012 Вярно е, че от оригиналното по-хубаво няма, ама ако човека е на зор и не може да чака общите поръчки...по-добре от тук, от колкото от Бултрако. Преди 2-3 месеца си купих от Христо Ботев капачка и палец YEC, Made In Japan и нямам проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 986 #5 Отговорено 9 Май, 2012 Ако не е тайна за какви парички си ги взел ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 9 Май, 2012 Капачката и палеца са за B18C4 - капачката 30лв, палеца 10лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #7 Отговорено 22 Май, 2012 Още един глас за YEC !!! Излизаха ми около 40 лв. във Враца. Кабелите си ги взех от Euro07 ,силиконови - SEIWA - Made in Japan - около 60 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #8 Отговорено 27 Май, 2012 Омазах кабелите със силикон вече не ме бие тока.Засега ще карам така, в аутоплюс ми искаха 140 лева за БЕРУ кабели, и 160 за НЖК.Омазах ги с термоустойчив силиконец. Вече няма искри и не бие ток дори и при влажно време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове