Plamen_ni 0 #1 Публикувано 3 Май, 2012 Здравейте, става въпрос за модел 2001 г. на CR-V. При пълно навиване на десен и ляв волан във завой отзад се чува някакъв странен звук на метал. Имате ли идея какво е това, дали е нещо свързано с деференциала. Чува се само при пълно навиване на волана.Предварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #2 Отговорено 3 Май, 2012 (Редактирано) Мааалко по-нагоре от твоята тема има подраздел "4х4 и високопроходими". Ако го отвориш, и поразгледаш темите в него, няма начин да не разбереш, как се отстраняват шумове от задния диференциал! Редактирано 3 Май, 2012 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #3 Отговорено 3 Май, 2012 Нов съм във форума и не знам къде точно да пиша Притеснявам се да не е преебан диференциала. Не знам какъв е проблема, дано да не е нещо сериозно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 3 Май, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=69439 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #5 Отговорено 5 Май, 2012 Прочетох доста и смених маслото. Старото бе бистро, но леко по-ниско. След смяната на маслото покарах малко и не се чува вече звукаМерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #6 Отговорено 5 Май, 2012 Все пак ще я покарам, пък дано наистина всичко е наред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове