no1else 162 #1 Публикувано 27 Април, 2012 Здравейте колеги, знам че на Сивик 5ген може да се сложат предни долни носачи от Интегра или англичанка. Искам да знам обаче дали тампоните които се намират на тази щанга са еднакви при EG5/6, ITR-а и англичанките ? Става дума за носачите които имат отвори за стабилизираща щанга. Имам крив носач и искам да го сменя, но на сегашните носачи съм с тампони от полиуретан и искам да знам дали ще мога да ги прехвърля на носач от англичанка ВТИ....дали са еднакъв размер ?Поздрави: no1else Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 27 Април, 2012 Колега някаде ми се подмята един носач ,ма незнам кои .Та ако кажеш кои ти трябва ляв десен и снимка ,да позная моя .Ти го подарявам .Па ти го прай ко знаеш .С дупка е за ко трябва Пиши размери да меря и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #3 Отговорено 1 Май, 2012 Днес свалих и смених носачите. Тампоните са абсолютно еднакви. Мойте (кривите) бяха от малкия Vtec, а новите са от мома англичанка ВТИ. Тампона на амортисьора е 40мм а другият е 36мм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове