ivcho79 5 #1 Публикувано 25 Април, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги,имам един въпрос,търсих доста но не намерих никъде инфо за това с кой компютър трябва да е колата?Със сигурност някой преди мен го е сменял,на този пише PJ1 E................... и имам съмнения,че не е за тази кола.Проблема е,че ЧЕК-а свети а няма никакви записани грешки,някой беше сложил мост между двете букси които са за четене на компа и тогава ЧЕК-а не свети,но се съмнявам,че трябва да е така.Ще съм ви много благодарен ако ми отговорите на въпроса Редактирано 25 Април, 2012 от ivcho79 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivcho79 5 #2 Отговорено 25 Април, 2012 ????? Хайде колеги,никой ли няма мнение по темата ??????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #3 Отговорено 27 Април, 2012 И моят е същият P1J-E13 J5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivcho79 5 #4 Отговорено 28 Април, 2012 И моят е същият P1J-E13 J5Благодаря колега!! Надявам се е същата Д14А8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #5 Отговорено 29 Април, 2012 Двигателя е същия ,но моята е фастбек а не комби. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове