Jump to content
honda_lv

Фолио за стопове

Recommended Posts

Здравейте колеги, след като разгледах доста кристални стопове и доста малко от тях ми харесаха, реших да опитам да напаравя друго. Преди време си писах с един колега от форума и той ми праща снимки на колата му където ми направи впечатление следното нещо:http://store2.data.bg/minigonzo/HPIM1430.JPGДоста добре изглеждащи стопове и ще станат доста лесно стига някой да може да ми помогне. Попитах го как са били направени, той каза че колата е дошла с тях от Италия и са били направени със спрей. Моята идея обаче е да си направя шаблон и да ги изрежа от карбоново фолио, което взимам на доста добра цена и ще ми излезне евтино такова малко парче. Идеята ми е може ли някой да ми даде точни размери на стопа на хонда сивик 5ген хеч. Или ако някой разполага със шаблон. Дори ако някой се занимава с изработването на рекламни материали съм готов да платя да ми го изреже на плотер, за да стане перфектно. Тъй като фолиото е доста дебело при подгряване с пистолет с горещ въздух много лесно се огъват крайщата му и ще стане перфектно. Моля за съдействие от някого, аз имам приятел който може да го изработи, стига да му намеря точния шаблон или чертеж....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, понеже си лепих моите стопове с фолио имам някои впечатления за целия процес. Като цяло не мисля, че точни размери и шаблони ще ти свършат работа, понеже при нагряването фолиото неминуемо се разтегля, за да обхване стопа както трябва. В тоя ред на мисли, ако дупките са направени предварително, формата и разположението им ще стане пълен хаос. Може би тези дупки е по-добре да се направят в последствие, след като фара е облепен, незнам.От друга страна фолиото, което ползвах не беше от най-дебелите. Може би ако е по-дебело няма да се деформира чак толкова, но ми се струва че винаги ще се изкриви поне малко, все пак го напасваш по извита повърхност.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това фолио няма да се разтегли, изпитано е но не мисля че ще стане добре, ако се реже в последствие, защото ще е доста по-трудна задача... Още се колебая, май ще отида при моят приятел, който се занимава с това и ще го измислим заедно как точно да стане. Ако стане добре може да го предложа като услуга за колегите.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре си изрежи кръгове, налепи си ги както ти харесва и пръскай боя. Много по-бързо и лесно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С един приятел се опитвахме да лепим фолио на стоповете му и се отказахме. Със спрея работата заспа. Както колегата по-горе е казал налепи си кръговете и пръскай смело.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък пробвах със спрей преди и се обели :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...