paRADOx 1011 #1 Публикувано 20 Април, 2012 Здравейте отново. В този кръг по Визуален Тунинг, основният "герой" е Хонда Сивик Англичанка Надявам се снимката която съм подбрал да удовлетворява желанията на всички, от гледна точка на ъгъл, качество на снимката и т.н. След подходящата обработка с Photoshop, изпращайте готовите тунинг творби на моя e-mail: radocar@abv.bg, като не забравяте да напишете и nick-a си във форума! Крайна дата за изпращане на готовите работи: 26.04.2012 Успех на всички участници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #2 Отговорено 20 Април, 2012 Хаха, хайде на двувратите нафотошопени англичанки За съжаление дизайна далеч не ми е силна страна, но ще следя темата с интерес! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitakacom 7 #3 Отговорено 20 Април, 2012 Дано сега да има повече участници. Очертава се голяма надпревара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_tech 161 #4 Отговорено 20 Април, 2012 Айде аз съм в кюпа Страхотена снимка колега. Идеалният ъгъл просто.Със сигурност ще има много участници и уникални изпълнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic111 14 #5 Отговорено 20 Април, 2012 Скоро коментирахме с приятели,че тази кола не става за тунинг, но се надявам да ме разубедите! Нямам търпение да видя творбите ви! Може и аз да се включа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #6 Отговорено 20 Април, 2012 Днес я приех в моя тунинг гараж, следва преобразяване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_tech 161 #7 Отговорено 20 Април, 2012 Колеги стягайте се Може да прозвучи самохвално, но ще ви създам конкуренция Чак ми харесва как ми се получава англичанката. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #8 Отговорено 20 Април, 2012 Нещо си се надъхал :D Нека, нека, то за това е битката, да се стараеш да победиш останалите п.п. Хората с англичанки ако имат някакви изявени желания да казват Успех на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #9 Отговорено 20 Април, 2012 Айде по нататък и едно английско акордеонче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #10 Отговорено 21 Април, 2012 (Редактирано) Е желания... аз не искам да си налагам мнението на никой. Просто ми е интересно какво ще излезе. Все пак имаше и намеци за двуврати англичанки - 100% ще се получи интересен кръг :) Редактирано 21 Април, 2012 от tsurko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #11 Отговорено 22 Април, 2012 А и белият цвят е лесен за обработка. Така че, аз също се надявам на силно участие този кръг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #12 Отговорено 25 Април, 2012 До тук имам 5 получени разработки, всяка уникална по своему....Аз още не съм готов а с моят проект. Не ми остава време. Надявам се и аз да се включа в тази интересна надпревара.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #13 Отговорено 25 Април, 2012 Ако не успееш да я довършиш я пусни така, до където си стигнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #14 Отговорено 25 Април, 2012 (Редактирано) И аз нямам търпение да скивъм,какви изпълнения има! Редактирано 25 Април, 2012 от JK_HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #15 Отговорено 26 Април, 2012 Няма да се справя днес с анкетата. Утре ще я пусна. Надявам се няма да се сърдите. Знам че сте нетърпеливи но...утре до обяд ще подготвя снимките и ще можете да гласувате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове