Jump to content
Patron

Суап скоростна кутия д16у3

Recommended Posts

Здравейте всички!За тези които са се прецакали като мен да сменят аксиален лагер когато вие при пуснат саединител на празен ход да кажа че това е лагер на първичния вал!!!Когато вие при натиснат е аксиален понеже преди да го сменя изчетох много спорове из форума.Така след като се оказа че е от скоростната кутия и така или иначе ще я отварям реших да направя суап.искам да я направя с по къси скорости до 4-та,На 5-та със 120 съм на 3000 об и гледам една таблица че дават 0.702 за д16у3 ама В-тек а моята е само 1.6 16v ILS и не знам дали има разлика.Та мисълта ми е какво можем да измислим за да си запазя икономията на 5-та в горе долу такива обороти.Апък който има някакви части ще се радвам.Ако сложа файнъл 4.25 или 4.4 голяма ли ще е разликата в оборотите на 5-та.Мерси,ще чакам отговори. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Градски,я ми обясни на лични какво по точно искаш да направиш с кутията си,че нещо не разбирам...Да видим дали ще можем да помогнем!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте всички!За тези които са се прецакали като мен да сменят аксиален лагер когато вие при пуснат саединител на празен ход да кажа че това е лагер на първичния вал!!!

Еми аз пък мога да ти кажа, че го смених въпросния лагер на първи вал. Резултат - НИКАКЪВ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми аз пък мога да ти кажа, че го смених въпросния лагер на първи вал. Резултат - НИКАКЪВ. Обясни кога точно ти вие?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лагер на първичния вал вие, когато колата ти бачка на свободна предавка, БЕЗ да си натиснал съединител. Когато го натиснеш утихва/освен ако не ти е прее..н и аксиалния лагер, тогава може да ти шуми и при двете положенияПубликувано изображение. Зминал аксиален лагер, "вие" при натиснат съединител.Ако горе-долу имаш представа как работят съединителя и кутията , предполагам си го обясняваш , защо се получава така?!

Не знам к'ви спорове си чел по въпросаПубликувано изображение

Редактирано от IcoZL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега това на мен ли го казваш?Същото съм го написал най отгоре ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...