серж 0 #1 Публикувано 14 Април, 2012 Да попитам-мисля да си купувам Honda CR-V -рибар съм -досега карах голф 3 но е нисък и нее за разбитите пътища по язовирии реки...Има ли по малка база на ето този модел: http://www.cars.bg/u563980 . Имам предвид пак със 5 врати но по -малък като габарити-приятел монтьор твърди че има,.но аз по сайтовете за обяви не мога да намеря такъв.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #2 Отговорено 14 Април, 2012 Може да е гледал HR-V ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
серж 0 #3 Отговорено 14 Април, 2012 Може да е гледал HR-V ... Но аз доколкто виждам това което сте пуснал е автомобил...не джип... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #4 Отговорено 14 Април, 2012 Серж,това което е пуснал, а ти гледаш ,/картинката/ му е подписа един вид!?! Тои ти казва за ХРВ, че има и къса база, демек по малко от СРВ и ще ти е идеално за риба !?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове